A A A

Angajații BMA au participat la competiții sportive internaționale

Publicat: Joi, 23/05/2019 - 18:03 | | Vizualizări: 675

Angajații BMA au participat la competiții sportive internaționale

La 12 mai, în or. Kotor, Muntenegru, a avut loc competiția la triathlon ”Ocean/Lava”, care a inclus parcurgerea a trei etape: înot (2 km), ciclism (90 km) și alergare (21km).
La această competiție a participat angajatul Biroului migrație și azil, Nicolae Alexei – șef de direcție, care a parcurs consecutiv cele trei etape și a testat rezistența fizică.
Sâmbătă, 18 mai, în comuna Bran din județul Brașov, România, a avut loc ultra maratonul „Transylvania 100K” - una dintre cele mai populare și totodată dificile ultra-curse de munte din Europa, care include distanțe de 34,5 km și 50 km cu ascensiuni abrupte, cărări forestiere și creste.
La această competiție au participat doi angajați ai Biroului migrație și azil, Mihail Vodă – șef adjunct de direcție și Iurie Golban – șef de secție.
Competițiile au avut loc în condiții climaterice extreme și au făcut resimțite elementele naturii: mare, vânt, ploaie, zăpadă, soare, etc.
În pofida provocărilor și a condițiilor deloc ușoare, angajații BMA au parcurs cursele, demonstrîndu-și caracterul și pregătirea fizică de invidiat.
Biroul migrație și azil prin intermediul angajaților săi va promova și în continuare practicarea sportului și adoptarea unui stil sănătos de viață.
O minte sănătoasă într-un corp sănătos!