A A A

Angajații BMA au primit distincții cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldova

Publicat: Sâm, 27/08/2022 - 10:28 | | Vizualizări:

La 26 august, în cadrul ceremoniei dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, angajații și veteranii sistemului afacerilor interne au fost apreciați de conducerea MAI cu distincții, diplome de onoare și grade speciale. 

Cu această ocazie, ministrul afacerilor interne, Ana Revenco a adresat un mesaj de felicitare și apreciere colegilor pentru efortul, munca enormă și sarcinile duble pe care le au în această perioadă, precum și, a mulțumit veteranilor pentru dedicația și patriotismul manifestat.

În semn de recunoștință pentru merite în activitate, atitudine conștiincioasă față de exercitarea obligațiunilor de serviciu, consolidarea legalității și asigurarea ordinii publice, apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale, îndeplinirea ireproșabilă a serviciului, precum și cu prilejul sărbătorii naționale „Ziua Independenței”, a conferit angajaților și veteranilor MAI distincții, diplome de onoare și grade speciale. 

Munca și dedicația angajaților Biroului migrație și azil al MAI a fost înalt apreciată prin acordarea distincțiilor valoroase.