A A A

Mesajul de felicitare al directorului Biroului migrație și azil cu ocazia sărbatorii naționale Ziua inependenței Republicii Moldova

Publicat: Sâm, 27/08/2022 - 10:16 | | Vizualizări:

În semn de recunoștință pentru cei care au asigurat Independența Republicii Moldova și cu respect pentru cetățeni,

Sunt onorat să transmit mesajul Biroului migrație și azil al Ministerului Afacerilor Interne cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova.

Astăzi numărăm 31 de ani de independență și consemnăm aniversarea unui moment istoric în care a fost asumată responsabilitatea pentru viitorul următoarelor generaţii. Ziua Independenţei a devenit ziua naţională a Republicii Moldova și reprezintă o aspiraţie de suflet - de renaştere a celor mai de preț valori ce determină un popor: istoria, limba şi unitatea națională, dincolo de conotația social-politică.

Am învăţat să ne unim în faţa greutăților, am învățat că diversitatea ne face mai bogaţi, iar unitatea ne face mai puternici. Am devenit mai primitori și mai dezvoltați ca stat, suntem gazdă pentru cetățenii altor state - Independența ne dă curaj.

Cu prilejul marcării Zilei independenței Republicii Moldova am plăcerea să vă adresez sincere felicitări, urări de bine, sănătate şi realizări profesionale alături de prieteni şi familie.

La mulţi ani, Republica Moldova!