A A A

ZILELE DIASPOREI

Publicat: Vin, 07/08/2020 - 13:45 | | Vizualizări: 294

Dragi prieteni,

După cum bine cunoașteți, în perioada 21-23 august curent, BRD organizează, on-line, Zilele Diasporei 2020. Am fi preferat, firește, să organizăm acest eveniment în același format ca la edițiile precedente, dar suntem nevoiți să luăm în calcul realitățile pandemice dure cu care ne confruntăm cu toții.

Vă adresăm și pe această cale rugămintea să participați la sesiunile de lucru preconizate, în special la ”Ziua ușilor deschise la Guvern” (participă conducerile următoarelor instituții: Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene; Ministerul Educației, Culturii și Cercetării; Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale; Ministerul Economiei și Infrastructurii; Ministerul Afacerilor Interne; Poliția de Frontieră; Serviciul Vamal; Comisia Electorală Centrală ș.a.), precum și la sesiunea ”Diaspora inspiră”, care-și propune să scaneze cele mai interesante experiențe și discursuri motivaționale ale diasporei din ultima perioadă.

Este o oportunitate să discutați cu factori de decizie și să aflați răspunsuri detaliate la întrebările care vă frământă. În anexă, găsiți Agenda Zilelor Diasporei și formularul de participare.

Am aprecia foarte mult, dacă le-ați aduce la cunoștința unui număr cât mai mare de reprezentanți ai diasporei. Referința de mai jos include comunicatul de presă privind evenimentul, proiectul de Agendă și Formularul de înscriere la Zilele Diasporeiapasa aici

Etichete: