Comunicat de presă

Publicat: Mar, 20/09/2022 - 19:20 | | Vizualizări:

Astăzi, 20 septembrie 2022, a avut loc evenimentul de donație a echipamentelor oferite de Agenția ONU pentru refugiați în vederea fortificării capacităților de reacționarea la necesitățile actuale ale Biroului migrație și azil. 
 

La eveniment au participat Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, E.S. Lorenzo Tamasoni și reprezentantul Agenției ONU pentru Refugiați în RM (UNHCR), Francesca Bonelli. 

Română
Publicat: Sâm, 27/08/2022 - 10:28 | | Vizualizări:

La 26 august, în cadrul ceremoniei dedicate Zilei Independenței Republicii Moldova, angajații și veteranii sistemului afacerilor interne au fost apreciați de conducerea MAI cu distincții, diplome de onoare și grade speciale. 

Cu această ocazie, ministrul afacerilor interne, Ana Revenco a adresat un mesaj de felicitare și apreciere colegilor pentru efortul, munca enormă și sarcinile duble pe care le au în această perioadă, precum și, a mulțumit veteranilor pentru dedicația și patriotismul manifestat.

Română
Publicat: Vin, 26/08/2022 - 22:58 | | Vizualizări:

La 26 august 2022, în cadrul Centrului de cazare al Biroului migrație și azil al Ministerului Afacerilor Interne  (BMA), au fost celebrate sărbătorile naționale “Ziua Independenței” și “Limba Noastră“.

Evenimentul a fost organizat de Centrul de Caritate pentru Refugiați în parteneriat cu BMA, cu susținerea UNHCR-Moldova și a întrunit peste 80 de solicitanți de azil din Ucraina, Angola, Georgia, Cuba, Azerbaidjan, Rusia, Camerun, Republica Belarus, Nigeria , Afganistan, etc.

Română
Publicat: Vin, 26/08/2022 - 15:51 | | Vizualizări:

Astăzi, 26 august 2022, a avut loc festivitatea solemnă de depunere a jurământului de către ofițerii și subofițerii debutanți, care își desfășoară cursurile de formare inițială în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI.

Astfel, 8 ofițeri ai Biroului migrație și azil al Ministerului Afacerilor Interne au depus Jurământul, asumându-și responsabilitatea să respecte legile Republicii Moldova, drepturile omului, să dea dovadă de profesionalism și vigilență în activitate.

Română

Pagini

Abonează-te la RSS - Comunicat de presă