Atelier de lucru

Publicat: Mar, 30/10/2018 - 17:19 | | Vizualizări: 663

La 25 octombrie 2018 a avut loc un atelier de informare cu participarea Biroului migrație și azil și membrilor Asociației Investitorilor din România. În cadrul atelierului au fost prezentate aspectele privind regimul străinilor în Republica Moldova – ultimele modificări, precum și proiectele aflate în proces de adoptare. 

Biroul migrație și azil este deschis pentru informare și cooperare întru promovarea cadrului legal existent.

Română
Publicat: Vin, 28/09/2018 - 16:00 | | Vizualizări: 824

La 27.09.2018 a avut loc ultima etapă de instruire a specialiștilor Biroului Migrație și Azil, Inspectoratului General al Poliției și al Poliției de Frontieră, și a colaboratorilor Departamentului Trupelor de Carabinieri cu genericul "Mecanismul de prevenire și combatere a traficului de ființe umane. Instrumente de identificare și intervenție".

Evenimentul a fost organizat de către Biroul Migrație și Azil în parteneriat cu UNHCR și Centrul de Drept al Avocaților, la inițiativa Secretariatului permanent al CN CTFU.

Română
Publicat: Mie, 26/09/2018 - 10:08 | | Vizualizări: 884

La 25.09.2018, în Bălți a avut loc Atelierul de instruire "Mecanismul de prevenire și combatere a traficului de ființe umane. Instrumente de identificare și intervenție", destinat specialiștilor Biroului Migrație și Azil, Inspectoratului General al Poliției și al Poliției de Frontieră, precum și colaboratorilor Departamentului Trupelor de Carabinieri.

Evenimentul a fost organizat la inițiativa Secretariatului permanent al CN CTFU, de către Biroul Migrație și Azil în parteneriat cu UNHCR și Centrul de Drept al Avocaților.

Română
Abonează-te la RSS - Atelier de lucru