Curs de instruire

Publicat: Vin, 13/10/2017 - 21:34 | | Vizualizări: 533

Întru consolidarea capacităților funcționale ale autorităților în domeniul migrației, cu accent deosebit pe asigurarea respectării drepturilor migranților, în perioada 11-12 Octombrie 2017, Biroul migrație și azil a organizat în parteneriat cu Biroul OSCE pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (ODIHR), cu sediul în Varşovia, Polonia, în municipiul Bălți Atelierul de lucru „Drepturile migranților”.

Română
Publicat: Vin, 25/08/2017 - 11:30 | | Vizualizări: 390

La data de 23 august  2017  Administraţia Centrului de cazare în comun cu Direcţia azil şi integrare a BMA şi lucrătorii medicali din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră al MAI, au organizat Sesiunea privind Respectarea normelor sanitaro-igienice şi de igienă personală, precum și colectivă şi beneficierea de asistenţă medicală în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova. Informaţia a fost comunicată de către dl. Cemîrtan Victor, Centrul sănătate publică al Serviciului medical al MAI şi dl Pascaru Octavian medicul din partea IGPF.

Română
Publicat: Lun, 05/06/2017 - 21:16 | | Vizualizări: 783

Astăzi, 30 mai 2017, în incinta Centrului de cazare al Biroului migrație și azil, s-a desfășurat Masa rotundă “Aspecte privind integrarea străinilor în Republica Moldova”,organizată de către Biroul migrație și azil în parteneriat cu Centrul de Drept al Avocaților. Scopul evenimentului a fost consolidarea capacităților funcționale ale autorităților în domeniul integrării străinilor, cu accent deosebit pe prevederile cadrului legal și aplicarea practică.

Română
Abonează-te la RSS - Curs de instruire