Curs de instruire

Publicat: Dum, 25/02/2018 - 11:25 | | Vizualizări: 787

Reprezentantul Biroului migrație și azil a fost invitat în calitate de expert la Conferința internațională cu genericul „Dialogul cu privire la integrarea migranților – provocări, beneficii și bune practici”, organizată de către Secretariatul Comisiei de Stat pe Aspecte Migraționale și Centrul Internațional pentru Dezvoltarea Politicilor Migraționale (ICMPD), în cadrul proiectului finanțat de UE ENIGMMA 2 (Susținerea gestionării migrației în Georgia), implementat în Georgia de către ICMPD, care a avut loc în orașul Tbilisi, Georgia.

Română
Publicat: Joi, 04/01/2018 - 08:47 | | Vizualizări: 895

Reprezentantul Biroului migrație și azil a fost invitat în calitate de expert la Conferința internațională cu genericul “Cum integrarea imigranților se desfășoară la nivel local? Experiența și bunele practici în statele europene”, care a avut loc în orașul Riga, Letonia, organizată de către Biroul OSCE pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (ODIHR) și ONG din Letonia “Shelter”Safe House””.

Română
Publicat: Vin, 13/10/2017 - 21:34 | | Vizualizări: 1339

Întru consolidarea capacităților funcționale ale autorităților în domeniul migrației, cu accent deosebit pe asigurarea respectării drepturilor migranților, în perioada 11-12 Octombrie 2017, Biroul migrație și azil a organizat în parteneriat cu Biroul OSCE pentru Instituţii Democratice şi Drepturile Omului (ODIHR), cu sediul în Varşovia, Polonia, în municipiul Bălți Atelierul de lucru „Drepturile migranților”.

Română
Publicat: Vin, 25/08/2017 - 11:30 | | Vizualizări: 1126

La data de 23 august  2017  Administraţia Centrului de cazare în comun cu Direcţia azil şi integrare a BMA şi lucrătorii medicali din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră al MAI, au organizat Sesiunea privind Respectarea normelor sanitaro-igienice şi de igienă personală, precum și colectivă şi beneficierea de asistenţă medicală în conformitate cu legislaţia în vigoare a Republicii Moldova. Informaţia a fost comunicată de către dl. Cemîrtan Victor, Centrul sănătate publică al Serviciului medical al MAI şi dl Pascaru Octavian medicul din partea IGPF.

Română
Publicat: Lun, 05/06/2017 - 21:16 | | Vizualizări: 1446

Astăzi, 30 mai 2017, în incinta Centrului de cazare al Biroului migrație și azil, s-a desfășurat Masa rotundă “Aspecte privind integrarea străinilor în Republica Moldova”,organizată de către Biroul migrație și azil în parteneriat cu Centrul de Drept al Avocaților. Scopul evenimentului a fost consolidarea capacităților funcționale ale autorităților în domeniul integrării străinilor, cu accent deosebit pe prevederile cadrului legal și aplicarea practică.

Română
Abonează-te la RSS - Curs de instruire