BMA dăruiește zâmbete copiilor din diferite colțuri ale lumii

Опубликовано: пт, 31/05/2019 - 15:26 | | Vizualizări: 490

BMA dăruiește zâmbete copiilor din diferite colțuri ale lumii

În august 1925, la Geneva, în cadrul unei Conferințe Mondiale pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor, 54 de țări au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. Atunci, s-a născut ideea ca, în fiecare an, la data de 1 iunie, să se sărbătorească Ziua Internațională a Copilului.
În Republica Moldova, Ziua Copilului se sărbătorește în mod tradițional. Este sărbătoarea copiilor și o ocazie frumoasă pentru Biroul Migrație și Azil de a-și îndrepta gândurile către toți copii lumii și de a sărbători împreună copilăria. Pentru marcarea evenimentului, echipa BMA a oferit zâmbete colorate pentru copiii care au vizitat Sediul Biroului, deoarece toți copiii zâmbesc în aceeași limbă.
În acest context, menționăm că pe parcursul anului 2018 în Republica Moldova și-au stabilit domiciliu împreună cu părinții 101 copii din diferite țări, cei mai mulți fiind din: Turcia, Federația Rusă și Ucraina. Totodată, precizăm că în sistemul de azil al țării noastre și-au găsit refugiu circa 80 de copii.
Cu acest prilej, urăm la mulți ani tuturor copiilor, iar colegilor și colaboratorilor noștri mult succes în îndeplinirea obiectivelor!

Etichete: 

Повестка

La moment nu există nici un eveniment planificat.
Подписка на Повестка